Sam LTD

Beperkte oplage van de Sam in een unieke uitvoering.

Slechts 50 genummerde exemplaren zijn er gemaakt. Enkel verkrijgbaar via de Achielle dealers. Hier kan je een overzicht vinden van de dealers waar je een Limited Edition kan vinden.

Wat maakt deze handgemaakte Sam zo uniek? De houten velgen zijn het meest bijzondere; sterk, licht, uniek en vooral supermooi. Deze velgen worden al drie generatie’s lang gemaakt in ItaliĆ« en zijn onder andere drie keer gebruikt om ‘De Ronde Van Vlaanderen’ te winnen.
Maar ook rond deze houten velgen is de Sam afgewerkt tot in de details: unieke platte profielspatborden, goudkleurige ketting, het lederen zadel en de handvatten zijn van Brooks.
Deze Sam beschikt over drie versnellingen van Sturmey Archer, gecombineerd met trommelremmen voor- en achteraan. Om deze klassieke naven vast te steken in de velgen worden Sapim Strong spaken gebruikt.
De pedalen zijn van MKS en net zoals het onderstel van het Brooks zadel zijn deze afgewerkt in koper. De bijhorende toeclips zijn dan weer afgewerkt met lederen riempjes van Brooks.
Iedere Sam beschikt over een handgeklopt nummer van 1 tot 50.

(Alle exemplaren zijn reeds verkocht aan de dealers)

Afbeeldingen