Babette

Onze meest klassieke fiets, te configureren van een naakte fiets tot een volledig uitgeruste stadsfiets.

Met Basiel&Babette zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan kiezen voor een volledig uitgeklede stadsfiets met een sportieve zithouding en een Sturmey Archer Duomatic versnelling, waarbij je door achteruit te trappen wisselt tussen je versnellingen. Hier heb je dus helemaal geen kabels.
Maar het is ook mogelijk te kiezen voor een complete stadsfiets, rechte zithouding, 8 versnellingen van Shimano Nexus en afgewerkt met verlichting met naafdynamo.
Ook alle mogelijke combinaties tussenin zijn mogelijk.

Om de fiets volledig naar je smaak samen te stellen kies je uit meer dan 15 kleuren, Ook voor de spatborden en velgen kan je het kleur kiezen, alles in dezelfde kleur of toch kiezen voor een opvallend contrast.
Daarnaast kies je uit verschillende types verlichting, sturen, sloten, Brooks handvatten en zadels, banden, voor- en achterdrager, tot zelfs de ketting.

Get inspired: Basiel&BabetteKleurengids

Opmerking:
– Vroeger werden Basiel&Babette onderverdeeld in 3 verschillende modellen: Jules&Julie, Miel&Marie en Basiel&Babette. Nu zijn de 3 modellen gecombineerd in één model, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn.
– Op onderstaande foto’s staan nog fietsen met RVS velgen, deze zijn niet meer beschikbaar. Basiel&Babette komt vanaf heden altijd met aluminium velgen.