Sam & Saar

Urban Pathracer, geïnspireerd op de piste, klaar voor de stad.


Sam&Saar zijn  heel bijzondere fietsen, gestript tot het minimum, geïnspireerd op een pistefiets van de jaren 30 (pathracer) maar met de nodige aanpassingen voor de stad.
Sam&Saar beschikken over twee versnellingen van Sturmey Archer. Deze Duomatic wordt niet bediend met de hand maar schakelt door kort achteruit te trappen. Geen overbodige kabels en heel handig in gebruik.

Toch liever meer versnellingen? Geen probleem! Optioneel zijn Sam&Saar ook verkrijgbaar met een Sturmey Archer 3 speed met torpedo en Sturmey Archer 3 of 5 speed met drumbrakes. Deze bedien je via een shifter op de stuurpen.
De handgemaakte frames hebben een sportieve zithoudig en met haar Mixte frame oogt Saar ongelooflijk mooi!

Wil je een fiets met meer luxe zonder te moeten inboeten op de unieke looks dan kan je in plaats van de Naked uitvoering kiezen voor de Deluxe uitvoering. Deze uitvoering heeft alle extra’s: zijstandaard, spatborden, luxe pedalen met toeclips afgewerkt met leder of wat dacht je van een exclusieve gelakte chainglider.
Aan de hand van een uniek procedé is de chainglider gelakt in de kleur van de fiets. Zo heb je op een subtiele manier toch een gesloten kettingkast.

Welke remgrepen er op je Sam&Saar komen kan je hier nakijken.

Get inspired: SamSaarKleurengids