Branded Bicycle

Alle fietsen uit het Achielle gamma kunnen uitgerust worden als branded bicycle.

Dit maakt het mogelijk een fiets perfect te doen aansluiten bij je merk of de huisstijl van je bedrijf.
En of het nu over één fiets gaat of over een grote serie fietsen, we bieden voor iedereen een oplossing.

De mogelijkheden zijn oneindig, maar ook het gebruik van een branded bicycle is heel breed.
Wil je voor je hotel of B&B ebikes uitlenen aan je gasten, dan maken wij voor jou een serie fietsen in jouw huisstijl en met jouw logo.
Dit geeft niet enkel een grote meerwaarde voor je klanten, maar zorgt ook voor een ongeziene zichtbaarheid van je naam.
Ook voor een KMO is dit een mooie manier om milieuvriendelijk reclame te maken, zonder hoge kosten of vergunningen krijg je opvallende zichtbaarheid.
Maar het kan natuurlijk ook een mooie manier zijn om je klanten te bedanken, dan denken we aan een wedstrijd waar fietsen met jouw merk de hoofdprijs zijn of een spaarsysteem voor je klanten.
Ook voor je personeel kan het een ecologisch vervoersmiddel zijn om snel over de middag een broodje te halen, pakketje naar de post te brengen,…

Eén voor één zijn het unieke visitekaartjes voor je zaak, die als ware eye-cachers geparkeerd én gezien zullen worden.
Waarschijnlijk zie je zelf nog andere mogelijkheden, contacteer ons vrijblijvend en we bekijken samen de mogelijkheden.

Als basis van onze branded bicycles kan je iedere Achielle kiezen, van een simpele singlespeed tot een full-option ebike of bakfiets.
Van daaruit vertrekken we tot een fiets die perfect aansluit bij je wensen.
Kleur? Kleur is natuurlijk alles, je kiest een kleur uit ons uitgebreide kleurenpalet of je kiest voor een custom kleur. Je kan namelijk bijna ieder RAL kleur kiezen voor je branded bicycle (meer dan 200 kleuren!).
Liever meerdere kleuren? Geen probleem, naast een hoofdkleur kan je ook gaan combineren met een detailkleur voor bijvoorbeeld de velgen, spatborden en/of kettingkast.
Natuurlijk is ook je logo belangrijk, hier kan je kiezen voor een eenvoudig logo op het frame. Of we kunnen de fiets ook voorzien van een extra bord in het frame of op de drager met daarop je logo of een full-color print.
Wil je het nog iets exclusiever, dan kan in het bord je logo gelazerd worden, eventueel zelfs gecombineerd met een nummer, handig detail bij uitleenfietsen.
Of wat dacht je van lederen accessoires met je logo op?

Of het nu voor één fiets is of voor een volledige fleet, contacteer ons vrijblijvend, we helpen je graag verder bij het ontwerpen en uitwerken van je unieke reclamefiets.

Bekijk hier enkele projecten.

Afbeeldingen