Ontdek de Magie van Achielle: Boek een Exclusieve Rondleiding!

Ben je nieuwsgierig naar hoe onze prachtige Achielle-fietsen tot leven komen?

We nodigen clubs, verenigingen, besturen en andere groepen uit voor een unieke rondleiding door ons familiebedrijf!

De rondleiding wordt verzorgd door vader Jan. Met zijn jarenlange ervaring en hart voor de zaak deelt hij met veel passie de verhalen en geheimen achter onze ambachtelijke fietsen. Je krijgt een exclusieve kijk achter de schermen in onze werkplaats, waar je met eigen ogen kunt zien hoe traditioneel vakmanschap en moderne technologie samenkomen in elk van onze fietsen.

De rondleiding eindigt in onze gloednieuwe toonzaal, waar je onze nieuwste modellen kunt bewonderen en de sfeer van Achielle volledig kunt opsnuiven. (Mama) Caroline verwelkomt je hier met een verfrissende Ritchie of een heerlijk biertje van brouwerij Omer Vander Ghinste, wat zorgt voor een gezellige afsluiting van de tour.

Deze rondleiding biedt niet alleen een fascinerende inkijk in ons productieproces, maar is ook een geweldige gelegenheid om het verhaal van Achielle te beleven. Of je nu een fietsliefhebber bent, op zoek bent naar een inspirerende activiteit voor je groep of gewoon van Belgische ambachtelijke producten houdt, deze ervaring mag je niet missen!

Praktische Informatie:

  • Duur van de Rondleiding: Ongeveer 1,5 uur
  • Locatie: Brugsesteenweg 203, BE-8740 Egem (Pittem, West-Vlaanderen)
  • Boeken: Neem contact met ons op om een rondleiding te plannen.

Bekijk onze foto’s en krijg een voorproefje van wat je te wachten staat. We hopen je snel te mogen verwelkomen bij Achielle!