Fabrieksfietsen voor ‘Victor Buyck Steel Construction’

Voor ‘Victor Buyck Steel Construction’ produceerden we een serie op maat gemaakte fabrieksfietsen.

  • ๐€๐ข๐ซ๐ฅ๐ž๐ฌ๐ฌ ๐ญ๐ข๐ซ๐ž๐ฌ: Het meest unieke aan deze fietsen zijn de luchtloze banden. Een combinatie van Supreme Dutch binnenbanden en Schwalbe Airless System banden maakt deze fietsen gegarandeerd ‘lekvrij’. Omdat er bij Victor Buyck veel staal wordt verwerkt is dit een welkome upgrade om de Factory fietsen zorgeloos te kunnen gebruiken.
  • ๐‚๐ฎ๐ฌ๐ญ๐จ๐ฆ ๐๐ž๐ฌ๐ข๐ ๐ง: Samen met Victor Buyck hebben we de fiets ontworpen die perfect aansluit bij hun behoeften. Enkele belangrijke kenmerken zijn de grote voordrager, felle kleuren om de fietsen gemakkelijk terug te vinden in hun fabriek, stabiele standaard,โ€ฆ en een ontwerp dat zo strak mogelijk is om zo min mogelijk onderhoud te hebben.
    Alle fietsen hebben ook een nummer dat verwijst naar de hal waar ze thuishoren.
    En we hebben twee verschillende series, een eerste zonder verlichting voor alleen intern gebruik. Een tweede heeft automatische, door naafdynamo aangedreven verlichting, dus die kan ook op de openbare weg worden gebruikt.
  • ๐‹๐จ๐œ๐š๐ฅ ๐ฌ๐ž๐ซ๐ฏ๐ข๐œ๐ž: De levering van deze Factory fietsen gaat via de lokale Achielle dealer (fietsenwinkel) om een perfecte afterservice in de buurt te garanderen.
    Hoewel we de fiets rechtstreeks met de eindklant (fabriek/bedrijf/โ€ฆ) kunnen ontwerpen en bespreken, geloven we dat het hebben van die lokale partner (fietsenwinkel) in de buurt de Achielle Fabrieksfiets nog zorgelozer maakt.

Neem vrijblijvend contact op als je geรฏnteresseerd bent in je eigen fabrieksfietsen!