Jean

De belangrijkste technische specificaties op een rijtje:

– Shimano Steps EP6 drive unit
– Shimano Steps 418Wh, 504Wh of 630Wh batterij
– Gates Riem of ketting mogelijk
– Sterke Ryde Andra40 velgen
– 24″ wielen met Schwalbe Big Ben Plus 507-55 banden (24×2.15) en 13G RVS spaken
– Alfine 8 Di2 en Shimano hydraulische discbrakes (160 of 180mm rotor)
– Totale lengte overmeten 185cm.
– Frame met open geometrie (hoe hoger stuur en zadel, hoe meer beenruimte)

En enkele specifieke opties in detail:

Veiligheidsscherm voeten*:
De schermen zijn zo ontworpen dat ze het volledige wiel afschermen. De sterke aluminium schermen komen in framekleur en passen zo perfect bij de stijl van Jean.

Voetsteunen*:
Super sterke aluminium voetsteunen met een laagje antislip. Deze kunnen op 3 verschillende hoogtes gemonteerd worden. Op deze manier kunnen de voetsteunen altijd op de juiste hoogte gezet worden.
Op de foto staan de voetjes in de laagste positie.

Bovenbeugel:
De dubbele bovenkant zorgt voor extra bescherming van handjes, mocht je als bestuurder toch ergens een obstakel raken.
De bovenbeugel volgt de kleur van de achterdrager.

Kussen:
Jean kan uitgerust worden met twee aparte kussen. Dit maakt het ook mogelijk één kussen te combineren met één kinderstoel.
De bovenbeugel is ook voldoende breed om te combineren met een kinderstoel. Op deze manier kan het kindje op het kussen gebruik maken van de bovenbeugel.

Brede voordrager:
Geïnspireerd op de typische Achielle Craighton PickUp voordrager, maar deze keer vast gemonteerd op het frame (niet meedraaiend).

Smalle voordrager:
Net zoals de brede versie wordt deze op het frame gemonteerd.
Daarenboven is deze drager compatibel met Racktime Snapit 2.0, dus te combineren met diverse manden en kratten van Racktime.

 

Clarijs XL tassen:
Deze tassen werden speciaal gemaakt voor Jean zodat optimaal volume kan gebruikt worden, ook in combinatie met de beschikbare opties voor de achterdrager.
Het gaat over twee individuele tassen, die eenvoudig op de achterdrager kunnen geklikt worden. De tassen zijn ook voorzien van een draagriem.
De tas kan enkel of dubbel besteld worden.
° De tassen passen tussen de ‘Bovenbeugel’. Als de flap zich in de tas bevindt, kan een passagier dus met de voetjes in de tassen mee op de achterdrager.
° Als de voetsteunen op de laagste positie gemonteerd worden, dan rust de tas exact op deze voetjes. Op deze manier kan de tas extra zwaar geladen worden, zonder dat deze gaat doorhangen.

 

* Het is noodzakelijk om ook de ‘Universele bevestigingsbeugels’ te selecteren.
De veiligheidsschermen en voetsteunen worden gemonteerd op de ‘Universele bevestigingsbeugels’. Bij het selecteren van Voetsteunen en/of Veiligheidsschermen in de configurator is het daarom noodzakelijk één maal de ‘Universele bevestigingsbeugels’ te selecteren.