Vélovak 2019

Vélovak 2019

Op 22, 23 en 24 september 2019 vindt het inkoop-, netwerk- en kennismoment voor de tweewielerindustrie plaats in Evenementenhal Gorinchem (Nederland). Vélovak is dé complete fietsvakbeurs speciaal voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsenbranche van de Benelux. Op deze derde editie zal ook Achielle aanwezig zijn. Je kan ons vinden op stand 201, net aan de ingang.
Het platform biedt een podium aan zowel grote als kleine bedrijven. Het is kort na de Eurobike en ruimschoots voor het nieuwe seizoen. Het event biedt de retailer alles voor zijn winkelinrichting en werkplaats en een overzicht van de nieuwe collecties fietsen, kleding, accessoires van meer dan 200 merken van de officiële dealers of importeurs. Eind september is het ideale moment om als retailer de nieuwe ontwikkelingen te ontdekken bij de merken en officiële distributeurs.

Het aanbod op Vélovak varieert van stadsfietsen tot hippe singlespeed racers en sportieve modellen. Van fietskleding tot sportvoeding en van fietsonderdelen tot kwaliteitsproducten voor het onderhoud van de tweewieler. Maar ook leveranciers voor winkel en werkplaats zijn er te vinden. Er is ook een kennisprogramma in samenwerking met het fietsvakblad Tweewieler, dat zich specifiek richt op de uitdagingen van de fietsenhandel. Verder wordt het ambacht van de fietsenmaker uitgelicht door middel van de Vélovakman / Vélovakvrouw Award.

Opgelet: Vélovak is er enkel voor de fiets-professional.